inovasi resources

 Khidmat nasihat pengurusan persembahan  Pengurusan seni persembahan  Pengurusan majlis  Pengurusan program latihan indoor / outdoor  Pakej percutian / lawatan dalam atau luar Negara & Adventure pakej  Tempahan pakaian (tshirt, pakaian sukan dan lain-lain)  Tempahan hadiah / cenderamata & alatulis  Pelaratan muzik moden & tradisional  Peralatan Audio / P.A System & Lighting  Percetakan (poster, pamphlet, buku cenderamata, bunting, backdrop dan lain-lain)  Jamuan / Makanan  Dan lain-lain perkhidmatan diperlukan
11:45 PM 0 comments

mereka yang sangat penting dalam hidupku



6:35 AM 0 comments

Kenangan manis MAS'09


tahun lepas menang anugera Khas juri. tahun menjadi penyampai bersama kak win bagi anugerah mahasiswa dan mahasiswi 09


kali pertama aku ngan yang tersyg menghadiri majlis makan malam.


poster malam anugerah seni yang paling grand.... caye r sape yg wat...


malam anugerah seni(MAS'09) menampilkan tema Masquerade/bertopeng.
3:12 AM 0 comments

kini bermula...

setelah lama menghilang, kini aku ingin kembali aktif dalam dunia blog. sebelum terlalu bz dgn perlbagai aktiviti dan kerja. kini aku tergerak tuk kembali ke duni blog ini dengan mlebih aktif hehe.... kepada pembaca blog aku thank n sory sbb lama xupdate...

aku juga nak ucap bnyak2 thanks n syg kat sygku(ayna) coz telah hdiahkan broadband so leh r update blog slalu hehehe.....

so slamat kembali n berjumpa kepada smua blogger.....
3:10 AM 0 comments

kembali di 2010

3:05 AM 0 comments

my convo at UKM & my brother convo at UPM


3:04 AM 0 comments

im back....

setelah lama menghilang, kini aku nak sambung menulis n mngarut lagi.

ahahaha

pape pun

selamat berpuasa tuk smua umat islam....
6:19 AM 1 comments

btul ker????

kata mak,
KAWAN tu ibarat lebah,
habis madu sepah dibuang.......

kata abah,
KAWAN tu umpama bunga ros,
dipandang cantik dipegang
sakit.....


kata atuk,
KAWAN tu seperti air
terus mengalir.....

kata nenek,
KAWAN tu bak bulan
dipuja dan disanjung tp nun jauh
di
sana....


kate sedare,
kawan tu mcm makanan,
kawan makan kawan!!

kata abang,
KAWAN tu seperti lembu
mengikut saje ape dikata........


kata kakak,
KAWAN tu tak ubah macam
durian
bau je busuk tp sedap dimakan....

kata adik,
KAWAN tu macam biskut
sekejap ade sekejap takde.......


kata aku,
kawan tu tak kisahlah camner..
walaupun dia IBARAT
LEBAH, UMPAMA BUNGA
ROS, SEPERTI AIR, BAK
BULAN, SEPERTI
LEMBU, TAK UBAH MACAM
DURIAN
&
MACAM
BISKUT!!!
dia tetap kawan...
tau tak sebab ape???
sekali aku dah kawan ngan dia
selamanye dia ttp kawan aku...
itu cara aku berkawan..!!