1:22 AM 0 comments

salam tahun baru 2009

kepada smua pelawat n rakan2.....

salam tahun baru 2009.

semoga azam lepas telah tercapai n sedia dengan azam baru....

jumpa di 2009
9:24 PM 1 comments

miggu ke-6

hai smua pelawat blog... pe cer nie... korang jrg tggalkan warkah... mcm mne smua hope ok jer... sory r gue jrg lepak kat blog..

nie dah msuk mggu keenam aku bercuti, bosan aku dah menggkat bertimbun2...
xsabo nak blik kampus... rindu kat bilik aku, kat katil aku, kat makan kat cafe, kat kerja d dectar, kat my besfren, kat kwn2, kat sape2 jer n lebih kat zila....
huhuu....

yg aku lagi rndu result exam yg aka kuar 24 nie.... wah mcm mn r rupenye... up ker down... huhuhu...

pastu lagi xsabo nak masuk sem yg akan wat aku lagi bz..... mgkin xdee mase tuk salu online.... wat kertas projek, wat kempen, wat asgment, wat bodoh n wat pape jer....huhuhu....

ok r all selamat mendapat result k hope smua berjaye..... jmpa dsanaaaaaaaaaaaa.......
11:27 PM 1 comments

minggu ke 4

hai salam aidil adha smua. maaf zahir dan batin..... lama nak buka blog sory r. sekarang nie nak masuk mggu ke 4 aku d tawau nie... aku dah berasa bosan yang amat sgt... sxleh nak dgambarkan... huhuhu...
korang smua mesti sonok bercuti kan... huhuhu...

nie tmbh ag aku rndu kesibukan d sana.... bnyak bnda bleh wat... kat cnie hampeh... mmber smua wat hal sndiri wat gua panas..... klo aku tau awl2 ag aku beli tket blik xlah nak menghitung hari terlalu lama disini......

ok r smua xtau nak tulis per ag.... pe hal pun aku tttp merindui azila hehe.... im yours.....luv u more... amin!